پایگاه اطلاع رسانی دهیاری و شورای اسلامی روستای قلعه چاهکوتاه
  • معرفي روستا

    روستاي نمونه بخش مرکزي شهرستان بوشهر

  • شوراي اسلامي روستا

    اعضاي محترم شورا از بدو شروع تا به حال

  • دهياري روستا

    عملکرد هاي دهياري

  • پروژه هاي عمراني

    پروژه هاي انجام گرفته و در حال اجرا

در باره ما

دهيار قلعه چاهکوتاه، روستاي نمونه بخش مرکزي شهرستان بوشهر سال 1391: هدف از راه اندازي اين وبسایت انعکاس فعاليتها دهياري- آشنايي با مشکلات روستا -همچنين استفاده از کمک و پشنهادات اهالي ساکن و غيرساکن جهت بهبود وضعيت روستا ست.اميد که با همکاري همه اهالي بتوانيم شاهد پيشرفت چشمگير روستا در همه موارد باشيم. بي شک همياري مردم روستا در بهسازي نقش بسزايي داشته و دارد و من بر اين باورم که اگر مشارکت مردم روستا نبود ما نميتوانستيم تغييري در روستا به وجود آوريم ومن از تک تک اهالي سپاسگزارم که در اين مهم ما را ياري فرمودند از اين که مي بينم در همه امور مشارکت داشته و با راهنمايي و ارائه راهکار ومشاوره و انتقاد مسير را براي من مهيا ميکنند بر خود مي بالم که مردماني دارم که به مسائل روستا توجه ميکنند و نسبت به محيط پيرامون خويش بي تفاوت نيستند که اگر چنين بود هيچ تغييري انجام نمي پذيرفت .



موضوعات
عناوين
بـیو گـرافـی روسـتا
پروژه های عمرانی
شـورای اسلامـی
دهـياري روسـتا
مطالب ارسالی
قوانیین دهیاری
اماکن مذهبی
شهید سرافراز
گالری تصاویر
اخبار روستا
اطلاعیه ها
ورزشی

نويسندگان

دهیاری روستا


پيوند روزانه


آمار سايت
???


آمار بازديد

آرشيو
مهر 1394
تير 1394
خرداد 1394
ارديبهشت 1394
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
مهر 1393
مرداد 1393
تير 1393
خرداد 1393
ارديبهشت 1393
بهمن 1392
آبان 1392
مهر 1392
شهريور 1392
مرداد 1392
تير 1392
خرداد 1392
ارديبهشت 1392

لينک دوستان

  • بوشهر نیوز
  • کمياب تم
  • قالب سبز

  • خبر نامه پیامکی


    | پايگاه اطلاع رساني دهياري و شوراي اسلامي قلعه چاهکوتاه |

    ذخيره معنوي شما (دولتمردان) يكي توكل به خداست و يكي اعتماد به اين مردم مؤمن و صادق، فداكار، علاقه‏ مند به مسئولان، علاقه‏ مند به اسلام و علاقه‏ مند و قدردان نظام جمهوري اسلامي كه هرجا از طرف مسئولان نظام از اين مردم كمكي خواسته شد، آنچه در اختيارشان بوده در اختيار ما قرار دادند و حجت را بر ما تمام كردند.

    رهبر انقلاب اسلامي ايران آيت الله خامنه اي



    در رأس برنامه‏ هاي دولت، بايد اين مطلب باشد كه اين هماهنگي را حفظ بكنند و خيال نكنند كه ما دولت هستيم و بايد مسأله‏ اي را كه مطرح مي‏كنيم، ملت بپذيرد؛ چه روي مصالحش باشد، چه نباشد... شما نمي‏توانيد كارهايي را كه الآن در ايران هست انجام دهيد، الاّ با هماهنگي با ملت. هماهنگي با ملت هم اين است كه شما توجه كنيد به خواست‏هاي اين‏ها..

    بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران امام خميني رة









    وب سايت روستاي قلعه چاهکوتاه با هدف تقويت همکاري‌ و هم فکري، تبليغ، حفظ و اشاعه فرهنگ رايج مردم روستاي قلعه و آشنا کردن مردم علاقمند به اين روستا راه اندازي شده است . بديهي است که رسيدن به اهداف ذکر شده کاري است بسيار دشوار و جز با همياري و مساعدت شما مردم خوب اين روستا ميسر نيست. منتظر ارسال تصاوير، مطالب، حکايت‌ها و اخبار شما هستيم تا بتوانيم پايگاهي پربار و مفيد داشته باشيم .


    پست الکترونيکي : .................. dehyari_ghaleh@ymail.com

    تلفن : ................................... 09171865003 آقاي حجت حاجي پور.


    آدرس روستا : .................... ايران ـ استان بوشهر ـ شهرستان بوشهر ـ بخش مرکزي ـ دهستان حومه ـ روستاي قلعه چاهکوتاه.





    محل درج تبليغات


    معرفی دهیاری

     

     

     

     

    دهیاری روستای قلعه چاهکوتاه

    جامعه  روستایی  ایران تحولات زیادی را از سر گذرانده است. همچنان که جامعه شهری در مقطعی از تحولات  بین افراد و نیازهای جامعه روستایی نوعی شباهت وجود داشت و مسائل جمعی و عمومی از پیچیدگی کمتری برخوردار بود. فلذا مدیریت  جامعه نیاز به پیچیدگی و تخصص  نداشته و کدخدا  می توانست جامعه  روستایی را در آن مقطع به خوبی اداره کند و مداخله دولت جایی نداشت .
    عناصر مدیریت روستایی تا پیش از انقلاب مشروطیت ( 1284 ) عبارت بودند از : کدخدا، مباشر، داروغه، دشتبان، سربند ، سالار و خرمن بان، این عناصر تحت نظارت مالک ده عمل می کردند. سوای کدخدا ، بقیه  عناصر مدیریت سنتی روستایی دارای  نقش فنی یا اقتصادی بودند . در حالیکه کدخدا نقش های اجتماعی چون حل اختلاف میان اهالی و نیز واسطه اعمال نظر مالک و نیز ارائه خواست ها و نیازهای مردم را به مالک بر عهده داشت.
    در مدیریت  سنتی روستایی ،  فرد محوری حاکم  بود و خواست و نظر مالک و  پس  از  وی کدخدا نقش اساسی  را داشت و مردم روستا ، رعیت مالک بوده و سهمی در اداره امور روستا بر عهده نداشتند. با تصویب قانون تشکیل ایالات و ولایات، کدخدا از نمایندگی صرف مالک خارج شد و از جانب دولت مرکزی نیز نمایندگی یافت. در سال 1324با تصویب قانون بنگاه عمرانی کشور، مدیریت روستایی از فرد محوری خارج و انجمن عمران ده که متشکل از 5 نفر، نماینده مالک، نماینده زارعین، کدخدا و دو نفر معتمد مالک زارع بود، جایگزین کدخدا در مدیریت روستایی شد.
    تحول دیگر در 18 سال بعد در سال 1342صورت پذیرفت و آن هم تصویب قانون انجمن های ده و اصلاح امور اجتماعی و عمران دهات بود، و انجمن ده صرفا از منتحبین اهالی روستا(5نفر) تشکیل می شد، و پس از ان زمینه های مداخله دولت در زندگی روستائیان بیشتر شد، تشکیل سپاهیان انقلاب(ترویج و آبادانی، دانش و بهداشت) و حضور در روستاها نشانه های این حضور بود. لیکن همه اقدامات دولت برای حضور در روستا به دلیل عدم مشارکت و حضور مردم، موفقیت اساسی به همراه نداشت و در ا نتهای سال  53 با تصویب قانون تشکیل انجمن ده و دهبانی در 72 ماده و 19تبصره امور روستا را به انجمن ده و مدیریت اجرایی را به دهبان منتخب انجمن ده داده؛ولی قانون جدید فرصت اجرایی شدن نیافت و پس از انقلاب با قانون تشکیل شوراهای اسلامی کشوری در سال 61، قانون مذکور ملغی شد، اما عدم موفقیت شوراهای روستا در مدیریت روستا، منجر به تصویب قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران در سال 75شد و مدیریت روستایی بر عهده شورای اسلامی روستا و دهیار نهاده شد. این قانون، اجرایی نشد چرا که منابع اعتباری و تشکیلات سازمان جدید در قانون مذکور پیش بینی نشده بود. لذا مجددا قانون گذار در سال 77با تصویب قانونی به نام « قانون تاسیس دهیاری های خودکفا در روستاهای کشور» به وزارت کشور اجازه داده تا در روستاها برای اداره امور آنها سازمانی به نام دهیاری تاسیس کند.در این قانون آئین نامه های مالی و استخدامی پیس بینی شده بود که نهایتا آئین نامه استخدامی در سال 83به تصویب هیات وزیران رسید.
    تصویب قانون موسوم به قانون تجمیع عوارض و اختصاص بخشی از عوارض ملی-که تا آن زمان کلا به شهرداریها اختصاص می یافت- به دهیاریها، امکان عملی شکل گیری مدیریت نوین روستایی را فراهم نمود و در این سال، بهرمندی دهیاریا از عوارض مذکور قریب به 900 میلیارد ریال و در سال دوم 1400میلیارد ریال و در سال 84(سال سوم) قریب به 1500میلیارد ریال به عمران و خدمات عمومی روستایی اختصاص یافت.
    انجام امور عمومی روستا اعم از عمرانی، خدماتی و اجتماعی توسط مدیرانی که منتخب شوراها هستند، برای اولین بار گره از کار فروبسته توسعه روستاهای کشور گشوده است و امید می رود با مدیریت عالیه وزارت کشور-سازمان شهرداریها و دهیاریها- توسعه روستایی به معنای واقعی آن صورت پذیرد. توسعه ای که متکی بر آراء مردم، مشارکت آنها و مدیریت بومی استوار شده است.

    وظایف و توضیحات کامل درخصوص دهیاریها در قسمت قوانین  دهیاری در همین وبلاگ توضیح داده شده است.

    در حال حاضر دهیار روستای قلعه چاهکوتاه آقای حجت حاجی پور می باشد و اولین دهیار روستا محسوب می شود که نقش فعالی را در بسیاری از زمینه ها ایفا می کند .

    دهیاری روستای قلعه چاهکوتاه در تاریخ  1390/6/1 و بر اساس ابلاغیه بخشداری شهرستان بوشهر رسماً فعالیت خود را آغاز نمود .

     معرفی دهیار :

    نام و نام خانوادگی : حجت حاجی پور

    تحصیلات: دیپلم

     

    بخشی از عملکردهای دهیاری :

    که بطور کامل در قسمت پروژه های عمرانی  بیان شده است .

    ـ ساخت تابلوی دهیاری در ورودی روستا

    ـ اجرای میدان قلعه ورودی روستا

    ـ 1000 متر خیابان سازی

    ـ 80 متر جداره سازی

    ـ سنگ فرش کردن کوچه ها

    ـ ساخت و نصب یادمان  شهید محمد درایی  در ورودی روستا

    ـ ایجاد فضای سبز

    ـ ساخت 25 عدد سطل زباله و نصب آن بر درب منازل

    ـ ساخت و نصب کد پستی 10 رقمی برای اولین بار در حوضه بخش مرکزی بوشهر

    ـ کاشت 270 اصل نهال در سطح روستا

    ـ نصب 6 عدد صندلی در فضای سبز روستا

    ـ ساخت و نصب 3 عدد لوله پرچم نمادین در ورودی روستا

    ـ نصب 2 عدد پروژکتور در ورودی روستا روی میدان قلعه

    ـ رنگ آمیزی جداول روستا به طول 1000 متر

    ـ ساخت و نصب تابلو راهنما امامزاده زین العابدین در ورودی روستا

    ـ نامگذاری و نصب پلاک کوچه ها


    نظرات شما عزیزان:

    نام :
    آدرس ایمیل:
    وب سایت/بلاگ :
    متن پیام:
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

     

     

     

    عکس شما

    آپلود عکس دلخواه:






    پنج شنبه 13 ارديبهشت 1392 نظر دهيد! نويسنده : دهیاری روستا
    ادامه مطلب




    مطالب گذشته

    ابر برچسب ها
    پوشش تصویری و لحظه به لحظه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها(7) روستای قلعه چاهکوتاه مهياي جشن بزرگ سالروز ميلاد حضرت مهدي(عج)(5) نتایج نهایی شمارش آراء انتخابات ۲۴ خرداد ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا سال 1392(5) جشن بزرگ میلاد امام زمان (عج) (5) مقابله در مسجد اميرالمومنين (ع) روستای قلعه(5) برپایی جشن نیمه شعبان(4) اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و روز جانباز مبارک باد(4) پوشش تصویری و لحظه به لحظه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها(4) ميلاد حضرت علي اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد(4) میلاد باسعادت منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) بر همگان مبارک باد(4) علمك‌هاي گاز شهري به درب منازل روستای قلعه رسيد(4) ماه مبارک رمضان 1392(4) ایران برای چهارمین بار به جام جهانی فوتبال صعود کرد(3) شهادت مظلومانه باب الحوائج موسی ابن جعفر علیه السلام (3) غبار روبی مسجد امیر المومنین (ع) روستای قلعه در آستانه ماه مبارک رمضان(3)

    کپي از منابع سايت پایگاه اطلاع رسانی دهیاری و شورای اسلامی روستای قلعه چاهکوتاهبا ذکر منبع بلامانع است
    Theme Reconstruction By dehyari-ghaleh.ir